Oppstart av neste kurs om

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Som gründer er det din

KONTINUERLIGE INNOVASJON

som er avgjørende for om du vil lykkes eller ikke!

Flow Ofoten

Er første og eneste inkubator i Norge som kjører KONTINUERLIG INNOVASJON, og som har utdannede mentorer som kan følge og rådgi deg i den prosessen du er i gang med! 

Formål

Formålet med kursprogrammet er å skape et bedre grunnlag for gründerne hvor man kan gi både en faglig og praktisk tilnærming til de oppgaver man som gründer står overfor. Programmet gir en klar oppskrift på hva som er viktig for deg som gründer å arbeide med i de forskjellige faser du står overfor.  

Få avklart din forretningside med hjelp av vår gjennomprøvde kjøreplan. Vi starter med fundamentet og hjelper deg hele veien opp til ……

Hvert enkelt steg har en egen kjøreplan som lærer deg det nødvendige mindset, de ferdigheter og de konkrete strategiske tiltak du bør ta for å føre deg fra en enkel forretningside til skalering…

 

“Lean Startup, eller Business Model Design, eller Design Thinking?” Vel, det er FEIL SPØRSMÅL.

Hvis du ønsker å oppnå et innovativt gjennombrudd, skal du ikke begrense deg til å ett av disse rammeverkene, men bruke alle tre …… eller aller helst bruke ennå flere.

Måten du gjør det på er å tenke på et rammeverk av rammeverk. Det vi lærer deg gjennom Kontinuerlig Innovasjon er en samlet kolleksjon av rammeverk, metodikker og tiltak for å bygge hva dine kunder øns

 

Praktisk erfaring trumfer teoretisk tilnærming!

 

Det som skiller dette kurs ut fra de øvrige tilbud du kan få i markedet, er at vi har hovedfokus på den praktiske tilnærmingen. Joda, vi kjører undervisning en gang om uken, vi har over 50 online kursvideoer som gir deg en dypere forståelse for de enkelte teoretiske elementer i opplæringen. Du kan bare ikke lære gründerskap via en teoretisk tilnærming – du må først og fremst ut av kontoret/garasjen for å lære.

 Gründerskap er som kampsport. Du kan ikke bare lese hva du skal gjøre, – du må praktisere for å lære.

Vi praktiserer det vi underviser, jo mer vi lærer (også sammen med tidligere deltakere) – jo mer kan vi dele, – noe alle kan nyte godt av.

Ta din gründer utvikling til neste steg!

Vi gir deg en fri tilgang til å være med på de første program, slik at du bedre kan forstå hva KONTINUERLIG INNOVASJON kan bety for deg som gründer og utviklingen av din forretningside.

Ingen økonomiske forpliktelser! Men det best tenkelige beslutningsgrunnlag for deg og din videre satsning fremover.